Find the right product that suits you

Laris Chandra has a broad portfolio of leading Automotive and Fastener products that includes Automotive lubricants, fluids, exterior interior care and Hardware screws and rivets. We are focused on driving innovation and providing exceptional customer service.

Distribution

Laris Chandra supports multiple distribution channels covering General Trade, Modern Trade, B2B Corporate Fleets and Online B2C channel to ensure that our product presence can fulfill market needs.

5000+

Direct Customers

25000+

Online Customers

Manufacturing

Since 1988, manufacturing division of Laris Chandra has produced screws, rivets under SIP and CHW brands. The two brands complements each other and are the market leader in Indonesia’s wood screw industry. Special automotive chemical is also blended and filled for retail-ready packaging for distribution in Indonesia and South East Asia.

Export & Import

High quality car care and household products are imported from major country such United States, China, and Europe to fulfill customer needs in Indonesia while locally produced products are exported to South East Asia.

We are really awesome!

Synergizing traditional marketing with digitalisation is essential in realizing the full potential of the company as the world moves at a every faster pace while customers’ demands in quality and service level continues to evolve unrelentingly.

We're on YouTube

More information about our company, product information and live talks.

Brand Instagram

Wait for the D day!

#armorall #armorallindonesia #pembersihserbaguna #redbullracing
#armorall #armorallindonesia #redbull
2 0
Selain harus peka sama kode dari doi, pastinya kamu harus peka juga sama kode dari mobilmu ya Sobi! Kalau sudah ketemu kode kayak begini, berarti mobil kamu udah overheat & harus segera berhenti.
.
#Prestone #PrestoneCoolant #PrestoneIndonesia  #coolant #antifreeze #radiatormobil #salonmobilbandung #detailingindonesia #sparepartsmobil #carimobil #sparepartmobil #modifikasiindonesia #aksesorismobilcantik #carimobil #jualmobilaki #bengkelrestorasi #automotiveservices #peralatanmobil #sparepartsmobil #bengkelmobilbandung #bengkelmobilmedan #mobilbekasdepok #supercarindonesia
3 0
Mau tau lebih banyak soal jamur pada kendaraan? Tenang, kita akan kasih tau tips & trick bagaimana menghadapi jamur pada kendaraan kesayangan lo! 

Yuk join live kita di Tokopedia, HARI INI, pukul 14.00 - 14.30 WIB. 

Jangan sampai kelewatan ya, hidupin alarm lo sekarang! 

#Turtlewax #LiveInTokopedia #TipsJamur #JamurMobil
5 0
Hari ini saja!
Dengerin tips lolos uji emisi live at Tokopedia jam 3 sore. Dapatkan juga diskon up to 50% hanya di STP Official store Tokopedia!

Set your alarm now!
.
.
#STPOil #STPCare #STPIndonesia #CreateYourOwnWay #gantioli #STPHero #detailingindonesia #sparepartsmobil #carimobil #sparepartmobil #modifikasiindonesia #bengkelrestorasi #imijabar #automotiveservices #peralatanmobil #sparepartsmobil #bengkelmobilbandung #bengkelmobilmedan #mobilbekasdepok #porscheindonesia #porscheaddict #supercarindonesia #STPCocokBuatMobilGue
6 0
Jangan nyontek dulu!!

Yang benar jawabannya adalah 45.000
No no mahal kan, lagi ada diskon nih di website official STP, jangan ketinggalan diskonnya.
.
.
#STPOil #STPCare #STPIndonesia #CreateYourOwnWay #gantioli #STPHero #detailingindonesia #sparepartsmobil #carimobil #sparepartmobil #modifikasiindonesia  #bengkelrestorasi #imijabar #automotiveservices #peralatanmobil #sparepartsmobil #bengkelmobilbandung #bengkelmobilmedan #mobilbekasdepok #porscheindonesia #porscheaddict #supercarindonesia #STPCocokBuatMobilGue
12 0
Buat lo yang lagi nyari cat semprot untuk kebutuhan repaint motor, mobil, peralatan rumah tangga atau lainnya nih! Banyak banget kelebihan yang bisa lo dapatkan dari cat semprot AutoGard loh!  
 
Nggak perlu bingung beli di mana, tersedia di seluruh marketplace di Indonesia kok, tinggal klik link di bio aja ya 😉 
 
Btw di sini udah ada yang pernah cobain cat semprot AutoGard belum? Gimana menurut lo? Kasih testimoninya dong 👇 
       
#lebihasik pakai #autogardindonesia           
           
#catsemprotautogard #indomotormodifikasi #catsemprot #catsemprotberkualitas #distributorcatsemprot #autogard #cattahanpanas #catsemprotmotor #cattahanbensin #cataerosol #repaintvelg #repaintvelgmotor #catsemprotkhususmotor #bodykitmobil #catkaleng #airbrushmotor #airbrushgrafis #bengkelbodyrepair #cathelm #modifikasimotorindonesia #arenamodifikasi #clubmotorindonesia #catmotor #aerosol #catmobil #spraypaint #grafitti
13 0