Find the right product that suits you

Laris Chandra has a broad portfolio of leading Automotive and Fastener products that includes Automotive lubricants, fluids, exterior interior care and Hardware screws and rivets. We are focused on driving innovation and providing exceptional customer service.

Distribution

Laris Chandra supports multiple distribution channels covering General Trade, Modern Trade, B2B Corporate Fleets and Online B2C channel to ensure that our product presence can fulfill market needs.

5000+

Direct Customers

25000+

Online Customers

Manufacturing

Since 1988, manufacturing division of Laris Chandra has produced screws, rivets under SIP and CHW brands. The two brands complements each other and are the market leader in Indonesia’s wood screw industry. Special automotive chemical is also blended and filled for retail-ready packaging for distribution in Indonesia and South East Asia.

Export & Import

High quality car care and household products are imported from major country such United States, China, and Europe to fulfill customer needs in Indonesia while locally produced products are exported to South East Asia.

We are really awesome!

Synergizing traditional marketing with digitalisation is essential in realizing the full potential of the company as the world moves at a every faster pace while customers’ demands in quality and service level continues to evolve unrelentingly.

We're on YouTube

More information about our company, product information and live talks.

Brand Instagram

Sebagai kendaraan yang digunakan menunjang aktifitas sehari-hari, motor sering terpapar sinar matahari bahkan kehujanan. Alhasil speedometer gampang kusam, hal ini tentu menganggu pandangan pengendara saat melihat informasi pada panel meter.
Armor All Multipurpose Cleaner adalah solusi lengkap untuk membersihkan serta mengembalikan detail pada interior kendaraan. Pembersih serba guna telah dilengkapi dengan formula yang kuat sehingga mampu mengangkat noda dan kotoran membandel pada benda yang terbuat dari vinyl, kayu, karet, plastik dan kaca / cermin.

#armorall #armorallindonesia #motor #armortips #armotor #tipsmotor
#motorkinclong #motorcakep #armortips #pembersihmotor #motorcare
#motorwash #motormatic #motormanual #perbedaan #speedometer #kusam
3 0
Buat mobil tersayang masa mau sembarangan? 

Harus pake Prestone Coolant dong, karena mengandung zat aditif rust inhibitor yang mampu melindungi mesin dari karat dan korosi

#Prestone #PrestoneCoolant #PrestoneIndonesia  #coolant #antifreeze #radiatormobil #salonmobilbandung #detailingindonesia #sparepartsmobil #carimobil #sparepartmobil #modifikasiindonesia #aksesorismobilcantik #carimobil #jualmobilaki #bengkelrestorasi #automotiveservices #peralatanmobil #sparepartsmobil #bengkelmobilbandung #bengkelmobilmedan #mobilbekasdepok #supercarindonesia
4 0
Warning keras!!
Gak mau kan berujung seperti ini, sebelum ganti oli asal, think smart ya.

#STPOil #STPCare #STPIndonesia #CreateYourOwnWay #gantioli #STPHero #detailingindonesia #sparepartsmobil #carimobil #sparepartmobil #modifikasiindonesia  #bengkelrestorasi #imijabar #automotiveservices #peralatanmobil #sparepartsmobil #bengkelmobilbandung #bengkelmobilmedan #mobilbekasdepok #porscheindonesia #porscheaddict #supercarindonesia #STPCocokBuatMobilGue
9 0
Uda tau dong pastinya yang sampe duluan yang mana..
Coba dulu di terawang dan di coba jalan tikusnya.

#STPOil #STPCare #STPIndonesia #CreateYourOwnWay #gantioli #STPHero #detailingindonesia #sparepartsmobil #carimobil #sparepartmobil #modifikasiindonesia  #bengkelrestorasi #imijabar #automotiveservices #peralatanmobil #sparepartsmobil #bengkelmobilbandung #bengkelmobilmedan #mobilbekasdepok #porscheindonesia #porscheaddict #supercarindonesia #STPCocokBuatMobilGue
26 1
Ayo re-charge mobilmu dulu dengan mengganti oli, agar mobil lebih prima dan tidak mengganggu dalam perjalanan.

#STPOil #STPCare #STPIndonesia #CreateYourOwnWay #gantioli #STPHero #detailingindonesia #sparepartsmobil #carimobil #sparepartmobil #modifikasiindonesia  #bengkelrestorasi #imijabar #automotiveservices #peralatanmobil #sparepartsmobil #bengkelmobilbandung #bengkelmobilmedan #mobilbekasdepok #porscheindonesia #porscheaddict #supercarindonesia #STPCocokBuatMobilGue
12 0
Hai #ArmorBro dan #ArmorSis jangan biarin jok mobil kusam! 
Segera gunakan Armor All Leather Care Gel kaya manfaat yang dapat membersihkan, melembutkan dan melindungi jok, sofa, serta produk lain berbahan dasar kulit agar tampak indah alami, elastis dan nyaman.

#Armorall #Armorallindonesia #interiorcar #detailingindonesia #carcare #detailingcar
4 0
Sob kalian tim nyetir pake sendal jepit nggak nih? 
Padahal nyaman banget kan, tapi ternyata di Spanyol pengendara yang menggunakan sendal jepit malah di denda loh sob! 
Bukan cuma sendal jepit, tapi semua jenis alas kaki yang bagian belakangnya terbuka juga dilarang! 

#Prestone #PrestoneCoolant #PrestoneIndonesia  #coolant #antifreeze #radiatormobil #salonmobilbandung #detailingindonesia #sparepartsmobil #carimobil #sparepartmobil #modifikasiindonesia #aksesorismobilcantik #carimobil #jualmobilaki #bengkelrestorasi #automotiveservices #peralatanmobil #sparepartsmobil #bengkelmobilbandung #bengkelmobilmedan #mobilbekasdepok #supercarindonesia
4 0