Find the right product that suits you

Laris Chandra has a broad portfolio of leading Automotive and Fastener products that includes Automotive lubricants, fluids, exterior interior care and Hardware screws and rivets. We are focused on driving innovation and providing exceptional customer service.

Distribution

Laris Chandra supports multiple distribution channels covering General Trade, Modern Trade, B2B Corporate Fleets and Online B2C channel to ensure that our product presence can fulfill market needs.

5000+

Direct Customers

25000+

Online Customers

Manufacturing

Since 1988, manufacturing division of Laris Chandra has produced screws, rivets under SIP and CHW brands. The two brands complements each other and are the market leader in Indonesia’s wood screw industry. Special automotive chemical is also blended and filled for retail-ready packaging for distribution in Indonesia and South East Asia.

Export & Import

High quality car care and household products are imported from major country such United States, China, and Europe to fulfill customer needs in Indonesia while locally produced products are exported to South East Asia.

We are really awesome!

Synergizing traditional marketing with digitalisation is essential in realizing the full potential of the company as the world moves at a every faster pace while customers’ demands in quality and service level continues to evolve unrelentingly.

We're on YouTube

More information about our company, product information and live talks.

Brand Instagram

Buat masalah luar atau dalam, emang cuma produk ini yang paling bisa diandalkan! 
Yuk, langsung pesen sekarang produknya di eCommerce kepercayaan lo. 

#WaxCar #CarWax #Aksesoris #Foam #ApplicatorPad
75 0
Sob, buktiin kalo lo emang STP sejati.. Pasti lo tau kan produk yang baru launching @GIIAS ini?

STP selalu menciptakan ramuan produk yang mementingkan perawatan mobil lo Sob. Kali ini kegunaan produknya apa? 

STP Ceramic adalah campuran oli treatment yang memberi lapisan extra pada tangki oli sehingga dapat mencegah karat pada wadah oli.

#STPOil #STPCare #STPIndonesia #CreateYourOwnWay #gantioli #STPHero #STPInChallenge #supercarindonesia #STPCocokBuatMobilGue
143 2
Buat yang lagi di GIIAS, yuk mampir ke boot Turtle Wax di hall 9. Banyak diskon spesial yang cuma kita kasih di GIIAS aja lho! Kalau udah mampir, boleh share di story lo ya sob. 

#TurtleWax #GIIAS2022 #Auto360 #Hyundai #Honda #DFSK #ICEBSD
150 1
Sob, lo belom sempet ke GIIAS? Ditunggu loh kedatangannya di booth STP, but here’s recap STP new product. 

Lagi-lagi STP selalu mementingkan kesehatan mobil lo Sob. Cusss beli ke GIIAS, banyak juga promo-promo lainnya yang pasti lo bakal hemat.

#STPOil #STPCare #STPIndonesia #CreateYourOwnWay #gantioli #STPHero #STPInChallenge #supercarindonesia #STPCocokBuatMobilGue
324 1
Dirgahayu yang ke 77 Indonesia ku 
Bersama kita tumbuh lebih kuat dari yang sebelumnya! 

Apa harapan lo untuk Indonesia yang lebih baik?

#Dirgahayu77 #Indonesia #Kemerdekaan #HUTRI77 #HUT77
125 0
Dirgahayu kemerdekaan Republik Indonesia ke-77.
Kemerdekaan bukan tanda untuk berhenti berjuang, melainkan untuk berjuang lebih keras.

MERDEKA!

#STPOil #STPCare #STPIndonesia #CreateYourOwnWay #gantioli #STPHero #supercarindonesia #STPCocokBuatMobilGue
273 2
Merdekaa Merdekaaa..!!

Rayakan kemerdekaan Republik Indonesia dengan memerdekakan kendaraan kesayangan lo juga.

Gimana cara lo memerdekakan kendaraan lo?

#armorall #armorallindonesia #17agustus #indonesia #kemerdekaan #convoi #kendaraan #kesayangan
160 0
Selamat merayakan kemerdekaan Indonesia. Mari rayakan HUT RI ke 77 ini. Indonesia bisa, Indonesia maju, Indonesia bangkit, Indonesia pulih.

Order sekarang di marketplace favoritmu dan dapatkan penawaran terbaik!
(link on bio)

#HUTRI77 #HUTRI #DirgahayuIndonesia 
#AutoGardindonesia #catsemprotAutoGard
#catsemprot #AutoGardspraypaint #spraypaint
7 0